Resor och upplevelser för en rik fritid

Broad Leisures affärsidé är att verka för en rik fritid i form av aktiviteter, upplevelser och resor. Företaget startade våren 2007 med att arrangera temaresor, speciellt utformade för kvinnor i små grupper.

Resornas grundtema har varit vandring och kultur, ibland utökat med något sidotema som t ex kost och hälsa. En av resorna genomfördes som en mamma/dotter-resa. Idén med resorna är att de ska vara korta (max 5 dagar), innehållsrika och anpassade till en liten grupp av aktiva kvinnor. Gruppen får inte vara större än att man kan sitta runt ett middagsbord och prata och ha ögonkontakt med alla.

De första resorna gick till Mallorca.
Och varför just Mallorca? Jo för där finns allt; natur och kultur, stad och landsbygd, hav och berg, vandring, segling, golf, tennis........

Sedan 2007 har Broad Leisure arrangerat och genomfört resor till Italien, Spanien och Skandinaviens huvudstäder.

Men en rik fritid kan innehålla så mycket mer än resor. Fritid har vi ju också en vanlig, enkel vardagskväll eller helgdag på hemmaplan.
I Broad Leisures program finns också temaserier och aktiviteter i vår närmiljö. Även här bygger verksamheten på intressant innehåll och små, aktiva grupper. Som första aktivitet arrangerade Broad Leisure en temaserie för både kvinnor och män "Lär känna din stad" med museibesök och stadsvandringar i Stockholm.
Läs mer om Broad Leisures aktuella program under "kommande resor" och "aktiviteter".

Välkommen till Broad Leisures värld - hoppas vi får berika din fritid!

Broads kulturtips

Aktuellt

Kultur och vandring i Andalusien.
Njut av våren eller hösten i de sydspanska bergen - yoga&vandring, vin&god mat kryddat med sol, värme och en gnutta kultur!!
Läs mer


Mamma&dotter-resa till Mallorca
Ta med din dotter (eller mamma) på en vandring för kropp och själ - i berg, på strand och i stad.
Läs mer


GDPR
Broad Leisures integritetspolicy
Läs mer